Stand på Bygg Reis Deg

Besøk oss på Bygg Reis Deg 2017

Bygg Reis Deg arrangeres for 27. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm 18. - 21. oktober 2017, og vi er som vanlig også på plass. I år har vi flere nye produkter å vise frem, sammen med vårt allerede store utvalg av kjente og kjære standarder, tilleggsprodukter og kurs.

Det er mye nytt og spennende som skjer på Bygg Reis Deg 2017. Gå ikke glipp av seminarer og konferanser, å knytte kontakter gjennom nye sosiale møteplasser, og ikke minst besøke varemessen for å se praktiske løsninger, produkter og tjenester fra bygg- og anleggsbransjen.

Du finner oss på stand 02-08 i Hall E.

Ett av våre satsingsområdene i år er blant annet BIM, hvor vi denne sommeren har kommet med en ny veiledning for NS 8360. Det jobbes også med en ny veileder til NS 3420 som vi ønsker å ha klar til Bygg Reis Deg. Andre viktige områder vi vil fokusere på er digitalisering og standardenes betydning, juridiske standardkontrakter, abonnement på NS 3420, eurokoder og bærekraftige bygg og byggeprosjekter. Vi vil også sette opp noen seminarer innenfor disse temaene, så der er bare å følge med.

Få gratis inngangsbillett

Registrer deg som vår gjest og få gratis inngangsbillett til Bygg Reis Deg. 
Bruk vår kode: CfZkOJ

Gå til registreringsskjema

 

 

 

Les mer om Bygg Reis Deg

Sist oppdatert: 2017-09-19