Generelt

 

I en kommentar i Dagens Næringsliv skriver Anders Waage Nilsen i Netlife Research om standarders betydning for utvikling og innovasjon: – Strukturerte data og åpne standarder er den kjedelige veien til radikal innovasjon.

2017-08-14

Mer om – Forutsigbare kjøreregler er en forutsetning for de banebrytende ideene
 

Er standardisering noe grått og kjedelig eller spennende og nødvendig for innovasjon? Hør Innopodden til Abelia og Innovasjon Norge med adm. direktør Jacob Mehus som gjest.

2017-07-17

Mer om Standardisering gjør at samfunnet fungerer og gir muligheter
 

Hva skjedde i Standard Norge i 2016, og hvordan gikk det med økonomien? Se mer om dette i årsrapporten for 2016.

2017-07-14

Mer om Standard Norges årsrapport for 2016
 

Standardsamlinger gir deg utvalgte standarder innenfor et område til en gunstig pris. Skal du ha mer enn 2 enkeltstandarder innenfor et område lønner det seg ofte å kjøpe en samling.

2017-06-01

Mer om Sommerkampanje - tegn abonnement på en standardsamling og få 50 % rabatt på første års pris!
 

"Industrien - grønnere, smartere og mer nyskapende" har regjeringen kalt Industrimeldingen som ble lansert 30. mars på Herøya (Meld. St. 27). Meldingen understreker industriens betydning for å lykkes med grønn omstilling og viktigheten av å utnytte digitalisering og automatisering for å skape flere lønnsomme arbeidsplasser. Standarder framheves som vesentlige for å spre teknologisk utvikling.

2017-04-05

Mer om Verdien av standarder trekkes fram i Industrimeldingen
 

ISO har innstilt chileneren Sergio Mujica som ny generalsekretær i organisasjonen. Han tiltrer stillingen i juli. Mujica kommer fra stillingen som assisterende generalsekretær i Verdens tollunion (WCO). Han har også jobbet 15 år i ulike departement i Chile.

2017-03-31

Mer om Ny generalsekretær i ISO
 

Det ble vellykkede møter med NTNU-studenter når Standard Norge deltok på Karrieredagen på Gjøvik, Næringslivsdagen i Trondheim og holdt en bedriftspresentasjon i Trondheim.

2017-02-09

Mer om Standard Norge har møtt studenter på NTNU i Trondheim og på Gjøvik
 

Vil du være med på å forme framtiden? Vi har ledige stillinger som fagansvarlig/prosjektleder innenfor jus, helse, IKT og bygg.

2017-02-06

Mer om Vi søker flere fagfolk innenfor jus, helse, IKT og bygg
 

I det siste har det vært mye oppmerksomhet rundt det skjulte matsvinnet i Norge. Nå sist gjennom dokumentarserien «FBI redder høna» på NRK. Gjennom serien blir seeren kjent med at høner etter at de har fylt ett år rett og slett blir kastet og brukt i betong, istedenfor å slaktes for å bli spist av oss mennesker. (For høna selv spiller det sikkert liten rolle).

2017-01-24

Mer om En grønnsak til begjær (og besvær?)
 

DNV GL AS har inngått ny, treårig avtale med Standard Norges salgsselskap, Standard Online AS, om leveranse av standarder til alle selskaper i DNV GL Group. Avtalen har også opsjon om forlengelse og innebærer leveranse av alle typer standarder, både nasjonale og internasjonale. Standard Online har over 200 000 standarder i sitt sortiment.

2017-01-19

Mer om Norske Standard Online vant avtale med DNV GL Group
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > »