Generelt

 

Det ble vellykkede møter med NTNU-studenter når Standard Norge deltok på Karrieredagen på Gjøvik, Næringslivsdagen i Trondheim og holdt en bedriftspresentasjon i Trondheim.

2017-02-09

Mer om Standard Norge har møtt studenter på NTNU i Trondheim og på Gjøvik
 

Vil du være med på å forme framtiden? Vi har ledige stillinger som fagansvarlig/prosjektleder innenfor jus, helse, IKT og bygg.

2017-02-06

Mer om Vi søker flere fagfolk innenfor jus, helse, IKT og bygg
 

I det siste har det vært mye oppmerksomhet rundt det skjulte matsvinnet i Norge. Nå sist gjennom dokumentarserien «FBI redder høna» på NRK. Gjennom serien blir seeren kjent med at høner etter at de har fylt ett år rett og slett blir kastet og brukt i betong, istedenfor å slaktes for å bli spist av oss mennesker. (For høna selv spiller det sikkert liten rolle).

2017-01-24

Mer om En grønnsak til begjær (og besvær?)
 

DNV GL AS har inngått ny, treårig avtale med Standard Norges salgsselskap, Standard Online AS, om leveranse av standarder til alle selskaper i DNV GL Group. Avtalen har også opsjon om forlengelse og innebærer leveranse av alle typer standarder, både nasjonale og internasjonale. Standard Online har over 200 000 standarder i sitt sortiment.

2017-01-19

Mer om Norske Standard Online vant avtale med DNV GL Group
 

Tidligere i år skrev Aftenposten at luftkvaliteten i flere byer på Østlandet var på helseskadelig nivå, og at hovedkildene til forurensning i norske byer er utslipp fra transport og vedfyring.

2017-01-12

Mer om Fyrer du med standardisert ved?
 

Som en del av vårt samfunnsansvar, har Standard Norge i år valgt å gi en julegave til Leger uten grenser og avstår fra gaver til ansatte og andre. Leger Uten Grenser er i stand til å rykke ut for å redde liv og lindre nød på steder og hos mennesker som ellers ikke kan motta hjelp.

2016-12-20

Mer om Årets julegave går til Leger Uten Grenser
 

Det fastsettes årlig mellom 1000 og 1200 norske standarder. Vel 97 % av disse standardene er utviklet internasjonalt, og fastsettes i hovedsak som Norsk Standard i engelsk språkdrakt. Standard Norge i samarbeid med Språkrådet inviterte til frokostmøte 15. desember der vi det ble sett nærmere på behovet for å styrke arbeidet med norsk fagterminologi i standarder. Det ble også presentert en undersøkelse blant brukere av standarder om behov for standarder på norsk.

2016-12-15

Mer om Trenger vi standarder på norsk?
 

Det er mye som enten er standardisert eller kan standardiseres rundt oss. Juletrær er en av de tingene det finnes en standard for, og den beskriver hvordan trærne kan klassifiseres.

2016-12-05

Mer om Standardisert juletre?
 

Tegn abonnement på standarder eller samlinger og få 75 % rabatt på årets pris!

2016-11-14

Mer om Vinterkampanje - 75 % rabatt
 

Over 95 av alle nye standarder bygger på internasjonalt arbeid. Samtidig lages det noe nasjonale standarder. Her kan du se en oversikt over status på arbeidet med nasjonale, norske standarder.

2016-10-28

Mer om Norskutarbeidede standarder – hva er status?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > »