Generelt

 

Standardsamlinger gir deg utvalgte standarder innenfor et område til en gunstig pris. Skal du ha mer enn 2 enkeltstandarder innenfor et område lønner det seg ofte å kjøpe en samling.

2017-06-01

Mer om Sommerkampanje - tegn abonnement på en standardsamling og få 50 % rabatt på første års pris!
 

"Industrien - grønnere, smartere og mer nyskapende" har regjeringen kalt Industrimeldingen som ble lansert 30. mars på Herøya (Meld. St. 27). Meldingen understreker industriens betydning for å lykkes med grønn omstilling og viktigheten av å utnytte digitalisering og automatisering for å skape flere lønnsomme arbeidsplasser. Standarder framheves som vesentlige for å spre teknologisk utvikling.

2017-04-05

Mer om Verdien av standarder trekkes fram i Industrimeldingen
 

ISO har innstilt chileneren Sergio Mujica som ny generalsekretær i organisasjonen. Han tiltrer stillingen i juli. Mujica kommer fra stillingen som assisterende generalsekretær i Verdens tollunion (WCO). Han har også jobbet 15 år i ulike departement i Chile.

2017-03-31

Mer om Ny generalsekretær i ISO
 

Det ble vellykkede møter med NTNU-studenter når Standard Norge deltok på Karrieredagen på Gjøvik, Næringslivsdagen i Trondheim og holdt en bedriftspresentasjon i Trondheim.

2017-02-09

Mer om Standard Norge har møtt studenter på NTNU i Trondheim og på Gjøvik
 

Vil du være med på å forme framtiden? Vi har ledige stillinger som fagansvarlig/prosjektleder innenfor jus, helse, IKT og bygg.

2017-02-06

Mer om Vi søker flere fagfolk innenfor jus, helse, IKT og bygg
 

I det siste har det vært mye oppmerksomhet rundt det skjulte matsvinnet i Norge. Nå sist gjennom dokumentarserien «FBI redder høna» på NRK. Gjennom serien blir seeren kjent med at høner etter at de har fylt ett år rett og slett blir kastet og brukt i betong, istedenfor å slaktes for å bli spist av oss mennesker. (For høna selv spiller det sikkert liten rolle).

2017-01-24

Mer om En grønnsak til begjær (og besvær?)
 

DNV GL AS har inngått ny, treårig avtale med Standard Norges salgsselskap, Standard Online AS, om leveranse av standarder til alle selskaper i DNV GL Group. Avtalen har også opsjon om forlengelse og innebærer leveranse av alle typer standarder, både nasjonale og internasjonale. Standard Online har over 200 000 standarder i sitt sortiment.

2017-01-19

Mer om Norske Standard Online vant avtale med DNV GL Group
 

Tidligere i år skrev Aftenposten at luftkvaliteten i flere byer på Østlandet var på helseskadelig nivå, og at hovedkildene til forurensning i norske byer er utslipp fra transport og vedfyring.

2017-01-12

Mer om Fyrer du med standardisert ved?
 

Som en del av vårt samfunnsansvar, har Standard Norge i år valgt å gi en julegave til Leger uten grenser og avstår fra gaver til ansatte og andre. Leger Uten Grenser er i stand til å rykke ut for å redde liv og lindre nød på steder og hos mennesker som ellers ikke kan motta hjelp.

2016-12-20

Mer om Årets julegave går til Leger Uten Grenser
 

Det fastsettes årlig mellom 1000 og 1200 norske standarder. Vel 97 % av disse standardene er utviklet internasjonalt, og fastsettes i hovedsak som Norsk Standard i engelsk språkdrakt. Standard Norge i samarbeid med Språkrådet inviterte til frokostmøte 15. desember der det ble sett nærmere på behovet for å styrke arbeidet med norsk fagterminologi i standarder. Det ble også presentert en undersøkelse blant brukere av standarder om behov for standarder på norsk.

2016-12-15

Mer om Trenger vi standarder på norsk?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > »