Det er ikke standard å jobbe i Standard Norge

I Standard Norge skaper vi innovasjon gjennom å utarbeide standarder innenfor utrolig mange forskjellige områder, og vi trenger stadig flere flinke folk.

Vivian Meløysund  
       
Lars Erik Jensen 

Når fundamentet blir kunst

Noen tror kanskje at betong er noe som skal skjules bak en tapet eller en parkett. Men mulighetene er mange, og det vet Vivian. Hun har jobbet mye med å utvikle standarder for betong, som gjør det enklere å være innovativ med dette evighetsmaterialet. For når ting lages etter samme oppskrift, er det lettere å utvikle det til noe nytt.

I Standard Norge skaper vi innovasjon gjennom å utarbeide standarder innenfor utrolig mange forskjellige områder, og vi trenger stadig flere flinke folk.

    

Har du tenkt over hva en brannbil trenger?

Det har Lars Erik. Det er mye utstyr som hører hjemme på en brannbil. Men det mange ikke vet, er at utstyret må følge standarder som sikrer at brannbilen er operativ og kan fortsette å redde liv. Alt dette er Lars Erik med på å utvikle, sammen med eksperter fra en rekke fagområder.

Dette er bare ett av mange spennende prosjekter Lars Erik og de andre ansatte i Standard Norge driver med. Vi utarbeider bærekraftige standarder som gjør samfunnet vårt tryggere, enklere og mer lønnsomt.

     
Inger Jakobsen  
 
Helge Olsen 

Når høydeskrekken blir nyttig

Det er ikke standard å jobbe i Standard Norge. Det fikk Inger lære da hun begynte her, og hennes første oppdrag var å utvikle en standard for sikring av høydearbeid. Inger hadde høydeskrekk. Men det viste seg å være en stor fordel for prosjektet, for høydeskrekken hjalp henne til å se løsninger som andre kanskje ikke så.

Hos Standard Norge får du muligheten til å utvikle deg både profesjonelt og personlig, gjennom å utarbeide standarder som gjør samfunnet bedre, tryggere og mer lønnsomt.

 

Helge gjør oljeplattformer tryggere

Det er ikke mange som tenker at sikkerheten bør følge en standard. Men det gjør Helge. Han jobber for at den tekniske sikkerheten på oljeplattformer skal følge den samme, høye standarden. Klarer han det, blir hverdagen til tusenvis av oljearbeidere enda tryggere.

I Standard Norge jobber vi kontinuerlig med å forbedre samfunnet vårt gjennom utviklingen av felles standarder. Vårt arbeid hjelper mennesker med å leve tryggere og bedre liv, og skaper økt lønnsomhet. 

#SettStandarden

 

Er du interessert i å vite mer om Standard Norge som arbeidsplass eller kunne du tenke deg en uforpliktende samtale om mulige arbeidsoppgaver hos oss?

Ta kontakt med personalsjef Tone B. Koranda på e-post.

Send oss gjerne CVen din, og vi gir deg tilbakemelding på om dine kvalifikasjoner er aktuelle hos oss.

Du kan også les litt om hva andre ansatte i Standard Norge forteller om hvordan det er å jobbe her.

Sist oppdatert: 2017-08-15