Student
Jobb
Nyhetsbrev
Om oss
Ny bruker?
Logg inn
Handlevogn
0 produkter i handlevogn
Min side
Hjelp
Nettprat
Standardisering
Standarder på høring
Fagområder
Kurs og arrangementer
Abonnement
Nettbutikk
Forside
Termbasen SNORRE
Termpost
Visning i termposter
Forside Termbasen SNORRE
Dine valg
ICS/bruksområde:
67.240 - Sensorisk analyse
,
01.040.67 - Næringsmiddelteknologi (Ordlister)
Vis alle kilder
fortynningsmetode
Lagre endringer
Avbryt
Norsk - bokmål
Kilde(r)
Definisjon(er):
teknikk der prøver blir laget i stadig lavere konsentrasjoner og undersøkt i serier
Lagre endringer
Avbryt
Kilde(r)
fortynningsmetode
Lagre endringer
Avbryt
Norsk - nynorsk
Kilde(r)
dilution method
Lagre endringer
Avbryt
Engelsk
Kilde(r)
Definisjon(er):
technique in which samples are prepared at increasingly lower concentrations and examined in series
Lagre endringer
Avbryt
Kilde(r)
méthode par dilution
Lagre endringer
Avbryt
Fransk
Kilde(r)
Spørsmål/kommentarer
Prosjektleder Håvard Hjulstad
hhj@standard.no
Termbasen SNORRE
Informasjon om termbase og artikler om terminologi og fagspråk
Kilder og lenker
Informasjon om kilder. Lenker til termbaser og andre oppslagsverk.
Hjelp
Hvordan finne fram blant termer og definisjoner i termbasen SNORRE