Standard Norge deltar på Byggedagene

Byggedagene 2022 avholdes onsdag 22. juni på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Etter et par år uten et skikkelig treff, håper arrangørene at alt blir som før, selv om Plaza – hvor Byggedagene vanligvis er – ikke var tilgjengelig i år.

Byggedagene 2022 vil omfatte en konferansedag samt ByggeGallaen på kvelden, hvor prisene Årets Anlegg, Årets Bygg og Årets Trebyggeri blir delt ut.

Programmet til Byggedagene 2022, som har fått headingen «Byggenæringen i endringens tid» er nå klart. Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen og kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik er blant innlederne på konferansen.

På scenen vil man blant annen foruten Marte Mjøs Persen og Sigbjørn Gjelsvik, kunne se en lang rekke personer som Henrik Asheim (nestleder Høyre), Ole Erik Almlid (administrerende direktør i NHO), Trude Tinnlund (nestleder i LO), Tormod Heier, oberstløytnant i Forsvarets Høgskole, vegdirektør Ingrid Dahl Hovland og filosof Henrik Syse i tillegg til en lang rekke bransjetopper.

Se programmet og meld deg på via Bygg.no

 

Møt oss på stand

Standard Norge vil som tidligere år ha stand hvor vi informerer om abonnement, kurs og rådgiving og svarer på faglige spørsmål om våre standarder og blanketter.

Aktuelle fagområder:

Last updated: 2022-08-29