Vi har oppdatert vår personvernerklæring

Les våre nye retningslinjer for hvordan vi behandler personopplysninger i vår Personvernerklæring.

 

Kurs i NEK 400 Elektriske lavspenningsinstallasjoner

Få en god forståelse av forskrift om elektriske lavspenningsanlegg (FEL) og NEK 400, hvordan regelverket kan benyttes og hvordan det er å forstå.

På dette kurset får du en oppdatering i NEK 400:2014 og hvilke endringer som er foretatt i forhold til forrige utgave fra 2010. Kurset vil behandle forholdet mellom FEL og NEK 400:2014. Det legges vekt på systemforståelse med fordypning i spenningssystemer, risikovurdering, krav til beskyttelse, dokumentasjon av nye og eksisterende anlegg samt forholdet og grensesnittet mot elektriske maskiner og tavler.

Det kan ofte være vanskelig å få oversikt over de krav som finnes i forskriftene sammen med relevante normer. Vi vil derfor vektlegge en systematisk gjennomgang og vise praktiske konsekvenser av gjeldende krav.

Hvem er kurset for?

Kurset henvender seg til brukermiljøene (elektroentreprenører, ingeniører, automatikere, saksbehandlere, teknikere, montører, driftspersonell og andre fagarbeidere innenfor elektro/automatisering) innenfor bolig- og næringsbygg, prosess-, teknologi- og næringsmiddelindustrien, transportsektoren, forsvaret, elforsyningsselskaper m.v., og til kontroll- og tilsynspersonell. Kurset passer også for leverandører, rådgivere og andre med interesse for fagområdet.


Kursholder

Jørn Erik Andersen er tilknyttet Jørn Holtan AS og er utdannet elektriker og elektroingeniør med mange års erfaring fra bransjen med både høy- og lavspenningsanlegg. Hans erfaring strekker seg fra boligbygg, næringsbygg og industrielle anlegg samt energiforsyning. Han har arbeidet med kontroll- og opplæringsvirksomhet i mange år, og har opparbeidet seg meget gode pedagogiske teknikker for å lette forståelsen av tungt fagstoff.


Kurset arrangeres av Standard Online AS.

Det foreløpig ikke satt opp nye datoer for dette kurset. Hold deg oppdatert på standard.no/kurs

 

Bedriftsinternt kurs

Trenger flere enn 7-8 personer i din bedrift opplæring i samme standard eller tema? Da lønner det seg å bestille et bedriftsinternt kurs.

De fleste av våre åpne kurs (se kurskalender) kan også arrangeres som bedriftsinterne kurs - spør oss om hva vi kan levere til deg!

Send oss en forepørsel om bedriftsinternt kurs

Sist oppdatert: 2018-05-15