Kurs i Offentlige anskaffelser. Kurset er dessverre avlyst!

Regelverket for offentlige anskaffelser er omfattende og gir mange utfordringer for de som arbeider med anskaffelser i eller overfor offentlige oppdragsgivere. Dette kurset er en kombinasjon av forelesning og oppgaver, som med stor vekt på praktiske problemstillinger gir deg en innføring i et komplisert regelverk.

Kursbeskrivelse
Kurset er en innføring i regelverket med vekt på de praktisk viktigste problemområdene. Følgende temaer er blant de mest sentrale:
  • Grunnleggende krav til alle anskaffelser
  • Terskelverdier
  • De ulike konkurranseformene
  • Konkurransegrunnlag
  • Kvalifikasjonskrav
  • Tildelingskriterier
  • Evaluering av tilbudene
  • Begrunnelsesplikt 

Mål for kurset
Formålet med kurset er å gi en grunnleggende innføring i regelverket om offentlige anskaffelser, slik at du blir en bedre aktør i anskaffelsesprosessen. 

Hvem er kurset for?
Kurset er relevant for alle som arbeider med anskaffelser som omfattes av det offentlige anskaffelsesregelverket, enten de er oppdragsgivere, leverandører eller andre med behov for kunnskap om reglene. 

Kursholder: Åshild Fløisand er senioradvokat ved Steenstrup Stordrange sitt kontor i Bergen. Hun har spesialkunnskap om regelverket for offentlige anskaffelser, og har en variert erfaring fra dette fagområdet. Fløisand har omfattende erfaring som prosessfullmektig i tvistesaker innenfor anbudsretten, og har bistått en rekke klienter i klagesaker for KOFA. Hun har også bred erfaring som rådgiver i anskaffelsesprosesser for offentlige oppdragsgivere. Hun er en erfaren foreleser og gjennomfører regelmessige kurs for både oppdragsgivere og tilbydere.

Dato/Tid: 2. okt 2013 / 09:00 - 16:00

Sted: Comfort Hotell Holberg, Strandgaten 190 5004Bergen

Vis kart

Kursnr./navn: 13-12201 Kurs i Offentlige anskaffelser. Kurset er dessverre avlyst!

Kursavgift: kr 4 800,00

Medlemmer av Standard Norge får 15 % rabatt ved å oppgi tilsendt rabattkode (OBS! Medlemskap er ikke det samme som å være abonnementskunde). Kursavgift inkluderer kursunderlag, lunsj, kaffe/te og standarder. Standardene vil bli vannmerket med ”KURSEKSEMPLAR”.


Påmelding:
For å melde deg på kurset bruker du knappen oppe til høyre "Påmelding til kurset". Du kan alternativt sende en e-post til salg@standard.no eller ringe oss på telefon 67 83 87 00.
Påmelding er bindende. Eventuell avmelding må skje skriftlig.

Ved avmelding belastes 20 % av deltakeravgiften, minimum 500 kroner.

Ved avmelding senere enn:

14 dager før arrangementet belastes 50 % av deltakeravgiften
7 dager før arrangementet belastes full deltakeravgift

Betalte plasser kan fritt benyttes av andre fra samme firma. Dette må meldes skriftlig.

Vi tar forbehold om avlysning eller endringer i programmet som måtte skyldes forhold utenfor vår kontroll. 

Påmeldingsfrist: 1. okt 2013 kl. 10:00

Kontakt: salg@standard.no, telefon 67 83 87 00