Generelt

 

CEN og CENELEC sin nye strategi er et framtidsrettet og overordnet dokument som vil bidra til å gi retning og form til arbeidet til de to europeiske standardiseringsorganisasjonene og deres 44 medlemmer i 34 europeiske land i det kommende tiåret.

2021-02-15

Mer om Et standardiseringssystem for framtiden
 

Brit Helle, som er direktør i EFTA, er intervjuet av CEN i forbindelse med 60-årsmarkering av europeisk standardiseringssamarbeid.

2021-01-21

Mer om Hvilke tanker har EFTA om europeisk standardisering?
 

I Norge har vi en meget oppegående byggenæring som setter både digitalisering og klima- og miljøkrav høyt, og som får sine behov ivaretatt når standardene utvikles. Å ivareta markedsbehovene er hele poenget med standardisering, skriver administrerende direktør Jacob Mehus i et innlegg i Bygg.no.

2020-12-22

Mer om Innlegg: Standardisering lønner seg
 

Standard Norge har besluttet at vår julegave til et veldedig formål i år skal gå til Mental Helse Ungdom.

2020-12-22

Mer om Julegave til Mental Helse Ungdom
 

Standard Norge holder stengt i romjulen. Standard Online holder derimot åpent slik at du kan kontakte support og våre selgere.

2020-12-17

Mer om Åpningstider i julen
 

Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF) og Standard Norge har inngått en samarbeidsavtale om utvikling av standarder for kommunal sektor. Målet er blant annet å bidra til økt kvalitet på varer og tjenester levert av og til kommunene. – NKF har lenge blitt invitert inn i standardiseringskomiteer hos Standard Norge. Samarbeidsavtalen vi nå har signert gir imidlertid rom for mer strategisk samarbeid, sier Rune Aale-Hansen adm.dir. i NKF.

2020-12-16

Mer om Satser på standardisering i kommunene
 

Vi er på jakt etter en løsningsorientert og selvstendig person til rollen som HR-rådgiver og en fremoverlent og digitalt anlagt økonomimedarbeider som vil være med på å utvikle økonomifunksjonen videre.

2020-12-10

Mer om Standard Norge søker to nye medarbeidere
 

Du får 15 % rabatt på høstens kurs ved påmelding innen 1. september. Fra august åpner vi for "vanlige" klasseromskurs igjen på alle våre kurslokasjoner rundt om i landet i tillegg til at vi fortsetter med digitale kurs. Rabatten gjelder ikke e-læring og bedriftsinterne kurs. Rabattkode: sommer20

2020-06-22

Mer om Sommertilbud: 15 % rabatt på høstens kurs
 

Standard Norge og buildingSMART Norge har inngått en samarbeidsavtale som skal styrke et allerede godt samarbeid og bidra til at nye standarder når næringen hurtigere.

2020-05-18

Mer om Samarbeidsavtale mellom Standard Norge og buildingSMART Norge
 

Vi tilbyr digitale klasseromskurs i bl.a. standarder for kvalitetsledelse og juridiske standarder.

2020-04-17

Mer om Få ny kompetanse fra hjemmekontoret
1 2 3 4 5 6 7 > »