Oljerigg i stål
Foto: Pixabay

Vil du være med å utvikle NORSOK N-004 Design of steel structures?

Standard Norge inviterer til et betalt ekspertoppdrag for å utarbeide et nytt «Annex F - Special design provisions for topsides structures» til N-004 Design of steel structures.

Dette spørsmålet er rettet til offshore konstruksjonsspesialister innenfor olje og gass som inviteres til å delta i arbeidet med å utvikle et topsides annex som skal integreres i NORSOK N-004 når standarden kommer i ny utgave. Standarden slik den er formulert per dato, er på industrihøring fram til 28. august 2020. Høringsforslaget kan du laste ned fra vår tjeneste «Standarder på høring». 

Tilbud på oppdraget

Tilbydere kan laste ned invitasjonen som inkluderer prosjektbeskrivelse og kompensasjonsplan. For å delta i arbeidet må du være ansatt i en bedrift med kontor registrert i Norge og ha relevant faglig bakgrunn. Våre standard kontraktsbetingelser gjelder for oppdraget, og side 1 må returneres som en del av tilbudet. I det godkjente mandatet finnes en skisse til innholdsfortegnelse for det nye Annex F.

Fristen for å nominere eksperter og sende inn tilbud er 27. august 2020.

Ønsker du/din virksomhet å sende inn tilbud eller har du spørsmål, kan du kontakte prosjektleder Inghild Kaarstad i Standard Norge.

Interessert i temaet?

Som abonnent på vårt nyhetsbrev for petroleum, industri og næringsliv, får du jevnlige oppdateringer om standarder og arrangementer.

Meld deg på

Sist oppdatert: 2020-07-17

NOK 3 025,00 (eks. mva)

Design of steel structures

SpråkEngelskUtgave: 3.0 (2013-03-05) Tilbaketrukket

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
basket Skriv ut på papir basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang

NOK 0,00 (eks. mva)

CORRIGENDUM — Design of steel structures

SpråkEngelskUtgave: 1.0 (2014-03-26) Tilbaketrukket

Produktinformasjon

Information Overvåk standarden
Last ned gratis basket Trykket og innbundet
Få nettbasert tilgang