Besøkende på stand
Standard Norge hadde besøk av mange studenter på standen under BM-dagen på NTNU i 2012.

Student

Vi ønsker å ivareta et godt samarbeid med universiteter og høyskoler. Er du student og trenger tilgang til standarder kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Du får da lesetilgang til over 50 000 standarder i tillegg til gunstige rabatter på utskrifter.

En del av medarbeiderne våre bidrar med forelesninger og kurs for studenter og undervisningspersonell, og vi besøker videregående skoler der vi holder presentasjoner om standarder og standardisering.

I tillegg har vi et tett samarbeid med universiteter og høyskoler gjennom arbeid i komiteene våre.

Standard Norge er medlem av Næringslivsringen ved NTNU, studieprogrammet for Bygg- og miljøteknikk og deltar på Bygg- og miljødagen i Trondheim. I tillegg deltar vi på IAESTEs Næringslivsdager i Trondheim, Karrieredagen ved NMBU på Ås og Karrieredagen ved NTNU, Gjøvik.

Se informasjon om Næringslivsringen.

Vi holder også “bedriftspresentasjon” for byggstudentene ved NTNU.

Forelesninger, foredrag og kurs
Ønsker du at Standard Norge skal bidra med forelesning, foredrag, bedriftspresentasjon eller kurs på din (høg)skole eller på ditt universitet, kan du ta kontakt med kommunikasjonssjef Marit Sæter. Marit Sæter er blant annet representant for Standard Norge i Næringslivsringen ved NTNU. Vi holder innlegg om de fleste standarder og gjennomfører gjerne kurs i standardisering.

Standard sommerjobb 2019

Even Friberg

Even Friberg hadde sommerjobb i Standard Norge sommeren 2017.

En sommerjobb i Standard Norge gir deg en god anledning til å bli kjent med den store betydningen standarder og standardisering har for videre utvikling av både næringslivet og samfunnet. For å søke på sommerjobb sommeren 2019 er søknadsfristen 1. april.

Les mer om sommerjobb.

Sist oppdatert: 2018-11-01