Viktig melding

I forbindelse med oppdatering av systemet vil nettsiden være helt utilgjengelig fra fredag 21. september klokken 1200 til mandag 24. september klokken 0800. Vi beklager den ulempe dette medfører for deg som er bruker av tjenesten.

 

Gutt med forstørrelsesglass

Standard Morgen: Lansering av ny utgave av revisjonsstandarden, ISO 19011

Standarden, NS-EN ISO 19011 Veiledning for revisjon av ledelsessystemer, foreligger på engelsk og kommer på norsk i tidlig i oktober. I den forbindelse inviterer vil til frokostmøte 9. oktober hvor vi vil presentere standarden og se litt med nye briller på revisjoner, internkontroll, verifikasjon og tilsyn

Standarden er et nyttig redskap for alle som er involvert i ulike typer revisjoner, internkontroll, verifikasjon og tilsyn.

Den nye utgaven av standarden er tilpasset de strukturelle og innholdsmessige forandringene allerede er innførte i de nye utgavene av ledelsesstandardene (f.eks. ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001). Endringene er bla. knyttet til kontekst, risikobasert tilnærming, lederskap og forpliktelse, livsløpsperspektiv og dreining fra system til prestasjon.

Les mer om den nye utgaven av NS-EN ISO 19011 for revisjon (lenke til fagartikkel).

På frokostmøtet kan du blant andre få høre komitéleder Anne Kari Valdal fra Proactima fortell mer om den nye utgaven av standarden Sett av tid til frokostmøtet allerede nå. Flere detaljer om programmet vil bli lagt ut så fort de blir avklart.

Når: Tirsdag 9. oktober 2018, kl. 0830 (frokost fra 0800)  

Hvor: Standard Norges lokaler i Mustads vei 1 på Lilleaker i Oslo (se vår reisebeskrivelse)

Det er gratis å delta.

Påmelding

Bærekraftig arrangement
Vi ønsker at våre arrangementer skal ha en mest mulig bærekraftig profil. Vi serverer derfor kortreiste og økologiske varer til frokost og oppfordrer deltakerne til å reise kollektivt. Dersom du har meldt deg på og senere ombestemmer deg, er det fint om vi får beskjed slik at vi unngår å sitte igjen med overflødig mat. 

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Tove N. Grønseth per e-post eller ring Standard Norge på telefon 67 83 86 00. 

Sosiale medier
Bruk emneknaggen #standardmorgen dersom du vil legge ut meldinger eller bilder.

Sist oppdatert: 2018-09-13