Legge til produkter i abonnement

Det er kun abonnementets administrator som kan legge til produkter.

Administrator kan også gi brukere mulighet til å legge til standarder i abonnementet og gjennomføre enkeltkjøp. Les mer om rettigheter for ulike abonnementsroller.

Kontakt din administrator dersom du ønsker tilgang til en standard. Du får informasjon om din administrator ved å logge deg inn og klikke Konto i menyen under ditt navn.

Administratorer legger til nye produkter ved å klikke Abonner.

Se også vår veiledning for administratorer