Lese online (ikke utskrift)

Lese online (ikke utskrift) som leveransemetode i nettbutikken gir deg nettbasert tilgang til standarden via Mine produkter når du er logget inn på din bruker.

Har du kjøpt tjenesten Lese online (ikke utskrift) som et enkeltkjøp uten abonnement, har du kun tilgang til å lese og slå opp i standarden i vårt lesevindu. Det er kun kjøperen som har tilgang til standarden. Kjøpte produkter ligger tilgjengelig på din innloggede side under Mine produkter. Det er ingen utløpsdato på produkter etter enkeltkjøp, bortsett fra eBlanketter som varer i 3 måneder.

Produkter kjøpt som enkeltkjøp blir ikke oppdatert når en ny utgave kommer, gir ikke offline-tilgang og tillater ikke utskrift av standarden. Dette er tjenester man kan få med vår abonnementstjeneste.

Ønsker du tilgang til oppdaterte utgaver og mulighet for å skrive ut? Les mer om abonnement.

Hvordan kjøpe Lese online

• For å foreta et kjøp via søkeresultat: Klikk på Legg i handlevogn, velg Enkeltkjøp og deretter tjenesten/leveringsmetoden Lese online (ikke utskrift).
  • For å foreta et kjøp via en produktside: Klikk på Enkeltkjøp, velg tjenesten/leveringsmetoden Lese online (ikke utskrift) og klikk på Legg i handlevogn.

Obs: Brukere tilknyttet et abonnement må få rettigheten til å kjøpe utenom abonnement av abonnementets administrator for å kunne foreta enkeltkjøp. Handlevogn-ikonet og knapp for enkeltkjøp vil være skjult for brukere uten kjøpsrettigheter.