Varsling

For å overvåke et produkt, kan du velge å få varslinger når det skjer endringer med produktet.

For å kunne sette på varslinger, må du være innlogget med en bruker. Når du er innlogget, gå inn på den aktuelle produktsiden og sett på varsling som du finner oppe i høyre hjørne inne på produktsiden (eller under produktnavnet på en liten skjerm).

Du vil da få e-post når det kommer en ny utgave av standarden, en rettelse eller et tillegg.