Trykket og innbundet

Tjenesten Trykket og innbundet er en fysisk vare som blir tilsendt.

Varen sendes som oftest samme virkedag eller første virkedag etter bestilling. Det påløper fraktkostnader for leveranse av standarder i papirutgave. Denne leveringsmetoden er ikke tilgjengelig for alle standarder.

Estimert leveringstid innlands er 2-5 virkedager, avhengig av hvor det skal sendes. Bestill helst til leveringsadresse da pakken ofte ikke passer i postbokser.

Hvordan kjøpe en standard Trykket og innbundet

• For å foreta et kjøp via søkeresultat: Klikk på Legg i handlevogn, velg Enkeltkjøp og deretter tjenesten/leveringsmetoden Trykket og innbundet.
  • For å foreta et kjøp via en produktside: Klikk på Enkeltkjøp, velg tjenesten/leveringsmetoden Trykket og innbundet og klikk på Legg i handlevogn.

Obs: Brukere tilknyttet et abonnement må få rettigheten til å kjøpe utenom abonnement av abonnementets administrator for å kunne foreta enkeltkjøp. Handlevogn-ikonet og knapp for enkeltkjøp vil være skjult for brukere uten kjøpsrettigheter.