Logg deg inn

Her kan du lese om hvordan du kan logge inn hvis du allerede har en brukerkonto eller hvordan du registrerer deg for å opprette en ny brukerkonto hvis du er ny kunde.

Om du er eksisterende abonnementskunde, men ny bruker på vårt nye nettsted

Dersom du er ny bruker i et abonnement på våre nye nettsider, må du registrere deg som ny bruker, selv om du hadde en konto på våre gamle nettsider. Vi anbefaler at du ber din administrator å gjøre registreringen for deg.

Om du er ny kunde

Om du er ny kunde, må du registrere deg på Logg inn-siden som du finner oppe til høyre. Om din bedrift skal ha abonnement, ber vi deg ta kontakt med oss på salg@standard.no eller ringer 67 83 87 00.

Single Sign-On (SSO)

Det er mulig å bruke Single Sign-On (SSO) som innlogging for alle brukere fra samme organisasjon, enten via domene- eller tenant-ID. Dersom dere ønsker å benytte dere av Single Sign-On eller om dere lurer på om deres bedrift allerede har dette satt opp, vennligst ta kontakt med oss på support@standard.no

Se gjerne video om Single Sign-On og hvordan man bruker sitt abonnement.

Har du problemer med å logge deg inn?

Nå er du på de nye nettsidene våre, og for å logge deg inn kan du ikke bruke det samme passordet som du har brukt på våre gamle nettsider.

1. Har du tidligere hatt et brukernavn og passord, må du registrere deg som ny bruker. Er du tilknyttet et firma velger du firmakunde, hvis ikke velger du privatkunde.
  2. Om du får beskjed om at brukeren er registrert, kan du klikke på logg inn, scrolle deg ned til bunnen av siden og be om «ny aktiveringslenke». Du vil motta en aktiveringslenke til den oppgitte e-posten din, aktiver brukeren din og lag deg et nytt passord.
  3. Har dere abonnement, kan abonnementsadministrator også kontaktes hvis du er usikker på om du har en registrert bruker med rett tilgang. Kontakt gjerne administrator direkte om du har spørsmål om tilgang og brukerinformasjon.

OBS: Office 364 Single Sign On må kun benyttes hvis firmaet har avtalt dette med Standard Online AS. Hør med administrator i din bedrift om du er usikker.

Kontakt support@standard.no dersom du fortsatt opplever problemer.