Ledig stilling

Her er en oversikt over de stillinger som er utlyst til enhver tid.

 

Standard Norge har økende oppdragsmengde og søker en dyktig og engasjert fagperson for å utvikle standarder primært innenfor prosjektering, utførelse, materialer og prøving. Du har MSc innenfor konstruksjonsteknikk.

2017-02-13

Mer om Fagansvarlig/prosjektleder konstruksjonsteknikk
 

Standard Norge har økende oppdragsmengde og søker en dyktig og engasjert fagperson innenfor IKT. Du har relevant høyere utdanning innenfor IT, samfunnsfag eller jus. I tillegg må du ha noen års relevant erfaring.

2017-02-06

Mer om Fagansvarlig/prosjektleder IKT
 

Standard Norge har økende oppdragsmengde og søker en dyktig og engasjert fagperson innenfor helse. Du har en helsefaglig utdanning og noen års yrkeserfaring fra spesialisthelsetjenesten.

2017-02-06

Mer om Fagansvarlig/prosjektleder helse
 

Standard Norge har økende oppdragsmengde og søker en dyktig og engasjert fagperson for utvikling av standardkontrakter. Du har femårig juridisk mastergrad.

2017-02-06

Mer om Juridisk fagansvarlig/prosjektleder
 

En sommerjobb i Standard Norge gir deg god anledning til å bli kjent med den store betydningen standarder og standardisering har for videre utvikling av både næringslivet og samfunnet. Du vil få innsikt i hvordan en standard blir til og hvordan standarder brukes. I tillegg blir du kjent med våre nasjonale og internasjonale nettverk og får mange nye relasjoner.

2017-01-23

Mer om Standard sommerjobb 2017