Futuristisk motorvei

Standard Morgen: Autonomi i transportsektoren

«Alle» snakker om automasjon og smarte løsninger som skal gjøre transportsektoren mer effektiv, miljøvennlig og bærekraftig til glede for både de som har ansvaret for løsningene og brukerne. Men hva skjer for tiden på området? Og på hvilken måte kommer standarder inn? SAMS Norway og Standard Norge inviterer til frokostmøte 27. januar hvor du kan få høre nærmere om noen av prosjektene som pågår.

Tid: Torsdag 27. januar 2022, kl. 08.30–10.00
Sted: Webinar

På dette webinaret AutonomiPraten/Standard Morgen som SAMS Norway og Standard Norge inviterer til i fellesskap, ønsker vi å presentere noen av de ulike initiativene og aktivitetene som skjer på området autonomi, mobilitetssystemer og mikromobilitet.

Vi har invitert flere eksperter på området til å si litt om aktiviteter som skjer og hvordan de kan bidra til en trygg og smart teknologi som sikrer brukervennlige og bærekraftige løsninger som gir mindre utslipp og effektive transportsystem som brukerne har nytt av og som vil gi norske virksomheter framtidsrettede og bærekraftige løsninger.

Foreløpig program

Vi tar forbehold om at det kan bli gjort endringer. 

0830   Velkommen og praktisk informasjon
   
Ola Martin Lykkja
GeoFlow – pilotprosjekt for neste generasjon system for veiprising
Ola Martin Lykkja, Q-Free
 
Knut Evensen
Automatisert kjøring, f.eks. elektroniske trafikkregler, bruk av fortau i automatiserte transporter - myndighetsperspektivet som regulator og tilrettelegger
Knut Evensen, Statens vegvesen
 
Trond Hovland

Maritim ITS – hvordan samarbeid kyst land bidrar til bedre og mer effektive løsninger
Trond Hovland, CEO, ITS Norway
    Spørsmål
1000   Avslutning

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Påmelding

Det er gratis å delta, men for å få tilgang til webinaret kreves det påmelding. Alle påmeldte vil få tilsendt en lenke til møtet noen dager før det holdes.

Påmelding til gratis frokostmøte (Påmeldingen er stengt)

(OBS: Dersom du bruker nettleseren Explorer vil denne lenka ikke virke. Løsningen er å bytte til en annen nettleser, f.eks. Chrome eller Edge. Dersom det ikke er mulig, kan du sende oss en e-post og vi ordner påmeldingen.)

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Tove Grønseth i Standard Norge eller Tina Edvardsen i SAMS Norway per e-post.

 

(SAMS Norway er en norsk næringsklynge innenfor området bærekraftige autonome mobilitetssystemer som brukes på land, vann og i luften.)

Sist oppdatert: 2022-01-26