Treningssenter
(Foto: Shutterstock)

Nå heves standarden for norske treningssentre

Ved å følge den nye standarden, kan treningssentre redusere risikoen for skader, bedre økonomien og få mer fornøyde kunder, tror treningssenter-gründer Anne Sigrid S. Christoffersen.

Les mer

Standard Morgen: Lansering av ny Norsk Standard for treningssentre

Antall treningssentre i Norge er doblet de siste ti årene. Over en million nordmenn er medlem på et senter. En så rask vekst i en bransje, kan bety store variasjoner i kvalitet, sikkerhetsnivå og profesjonalitet. Nå er det kommet en ny Norsk Standard som skal bidra til mer fornøyde kunder, bedre økonomi og færre skader. Du får mer informasjon om standarden når Standard Norge og Virke Trening inviterer til lanseringsfrokost på SATS Solli.

Frokostmøtet er utsatt. Ny dato kommer!

Tid: 4. februar 2020, kl. 0830 – 1000 (frokost fra 0800)
Sted: SATS Solli, Henrik Ibsens gate 100 (Solli plass)

Treningssenterbransjen har hatt en voldsom vekst i Norge: fra 30 treningssentre i 1960 til nærmere 1200 sentre i 2018. Saker knyttet til manglende sikkerhet, hygiene, kompetanse og etiske spørsmål har utfordret bransjens omdømme, og en standard med minimumskrav til kvalitet og sikkerhet for drift av treningssenter, er etterlengtet i bransjen. 

På frokostmøtet vil du du få en liten innføring i standarden; NS-EN 17229 Treningssentre - Krav til senterfasiliteter og drift - Drifts- og ledelseskrav

Program

  • Representant fra Virke
  • HR-direktør, Family Sports Club og styreleder i Virke Trening Hilde Anita Sandvoll
  • Daglig leder Sprek Trening AS, Anne Sigrid S. Christoffersen
  • Forbrukerrepresentant

Vi tar forbehold om at det kan bli gjort endringer i programmet. 

Påmelding til gratis frokostmøte

Kurstilbud

Tirsdag 10. mars arrangeres det et kurs i den nye standarden. Les mer om kurstilbudet for  NS-EN 17229 Treningssentre – Drift og ledelseskrav og kurset vi skal holde 10. mars

Bærekraftig arrangement

Vi ønsker at våre arrangementer skal ha en mest mulig bærekraftig profil. Vi oppfordrer deltakerne til å reise kollektivt. Dersom du har meldt deg på og senere ombestemmer deg, er det fint om vi får beskjed slik at vi unngår å sitte igjen med overflødig mat.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med Tove Grønseth per e-post eller telefon 996 49 559.

Sosiale medier

Bruk emneknaggen #standardmorgen dersom du vil legge ut meldinger eller bilder.

Sist oppdatert: 2020-01-30