eBlanketter

eBlanketter er vårt webbaserte system der du enkelt kan fylle ut de blankettene du ønsker på nettet. eBlanketter krever ingen installasjon. Du kan lagre blanketter sånn at du kan redigere og gjenbruke dem, og du kan organisere blankettene dine i prosjekter. Vi har forskjellige løsninger for ulike brukergrupper.

Bestillingsskjema for abonnement

Enkeltkjøp

Enkeltkjøp av blanketter kan gjøres uten å tegne avtale - hvis du kun ønsker å kjøpe en enkelt blankett finner du den enkelt ved å søke. Bestilte blanketter vil ligge tilgjengelig på "Min side" i 3 måneder etter kjøp.

Bedrifter

Ønsker din bedrift en samlet tilgang til blanketter for sine ansatte, anbefaler vi et abonnement på eBlanketter. Har du abonnement kan du alltid være trygg på at du har siste, gyldige versjon av blankettene.
 
Når blanketter trekkes tilbake og erstattes av nye, vil du kunne fortsette å fylle ut de du allerede har påstartet. Starter du imidlertid på en ny blankett, velges automatisk den nye versjonen. For å bruke denne tjenesten må du ha en avtale om abonnement på eBlanketter.

Prosjektmodul - forenkler hverdagen

Med en prosjektmodul i eBlankettsystemet kan du arkivere dine blanketter i forskjellige prosjekter for enklere å holde oversikt, også mens de er under utfylling. Prosjektmodulen er et nyttig verktøy for abonnenter som bruker flere eBlanketter samtidig for forskjellige jobber og prosjekter da den grupperer sammen blanketter for forskjellige jobber og lignende.

Prosjektmodulen er en tilleggsfunksjonalitet til abonnement på eBlanketter.

  • Du får en enkel oversikt over hvilke blanketter du har brukt i de forskjellige prosjektene dine. - Ofte jobber man med samme type blankett men for forskjellige prosjekter, og med prosjektmodulen blir det derfor lettere å adskille de forskjellige blankettene mens man jobber med de.
  • Organiser blankettene etter prosjektet du har brukt eller bruker dem i.
  • Ferdig utfylte blanketter kan lagres hos deg i dine egne systemer (for eksempel KS-systemer).

Kommuner

Nye blanketter etter plan og bygningsloven (PBL) ble utgitt 1. juli 2010. Alle blankettene er tilgjengelige elektronisk. Kommuner kan skrive ut PDFer til kommunens innbyggere ved behov. Vi har laget en løsning som tilgjengeliggjøres gjennom 3.- parter, men selger også løsningen selv. Ta gjerne kontakt på salg@standard.no dersom du har spørsmål om denne løsningen.

Blanketter på engelsk

Utvalgte byggblanketter er nå også tilgjengelige i engelsk versjon. Dette gjelder 8401, 8402, 8403 A, 8405 A, B og C, 8406 A, B og C, 8407 A, B og C, 8415 A, B og C, 8416 A, B og C, 8417 A, B og C.

Bestillingsskjema for abonnement

Salg og support

Kundestøtte

Telefon: +47 67 83 87 00

Åpningstider telefon: man-fre 8-16 (support 8-12)