Får du ikke åpnet dokumentet?

Produktene ligger under Mine produkter når du trykker på navnet ditt øverst i høyre hjørne når du er logget inn. Her kan du se og åpne produktene dine ved å trykke på Åpne-knappen.

Når du skal lese og slå opp i en standard på våre nettsider, gjør du dette i vårt eget leseverktøy, Standards Viewer. Dette er et lesevindu utviklet for å kunne vise deg innhold i en standard på en brukertilpasset måte.

Basert på hvilket format vi har tilgjengelig for et dokument vises innholdet i lesevinduet enten som nettbasert html-visning eller som en PDF.

For abonnenter

Basert på ditt abonnement og hvilke formater vi kan levere det aktuelle dokumentet i, vil det vises i PDF-format eller rikt tekstformat med flere lese- og navigasjonsmuligheter.

Om produktene ikke vises under Mine produkter, har du kanskje ikke tilgang til abonnementet. Da må du kontakte administrator i din virksomhet og be om tilgang.

Enkeltkjøp

Når du trykker på Åpne-knappen, vil standarden åpnes i leseverktøyet i en ny fane. Enkeltkjøp gir kun selve kjøperen tilgang til standarden som er kjøpt.

Les mer om Leseverktøy for standarder

Les mer om hvordan du kjøper en standard