Kvinne rekker opp hånden i møte

Ledig stilling

Her finner du en oversikt over ledige stillinger hos oss.

Rådgiver til administrerende direktør

Vi søker en strategisk sterk og operativ rådgiver med stort samfunnsengasjement, som kan være en pådriver i organisasjonen. Rådgiveren vil fungere som sparringspartner for administrerende direktør, og delta i flere sentrale prosesser i organisasjonen.

Les stillingsutlysningen: Rådgiver til administrerende direktør

Markedsleder byggteknikk og kontrakter

Vi ser etter en selvstendig og relasjonsskapende person til å kartlegge behovet for nye standarder innen byggteknikk og kontrakter. Som markedsleder hos oss vil du få en sentral rolle i arbeidet med å identifisere, forankre og selge inn prosjekter til norsk næringsliv og offentlig sektor. 

Les stillingsutlysningen: Markedsleder byggteknikk og kontrakter

Digital product manager / forretningsutvikler

Vi i Standard Online AS vil gjøre det enda enklere å ta i bruk standarder digitalt. Derfor er vi på jakt etter deg som liker å jobbe både operativt og strategisk med å forene mennesker, forretning og teknologi.

Les stillingsutlysningen: Digital product manager / forretningsutvikler

Vi trenger flere rådgivere

Har du god erfaring med bruk og implementering av ISOs ledelsessystemer, som ISO 9001, ISO 14001, ISO 31000, ISO 27001, ISO 45001 eller andre? Kunne du tenke deg å hjelpe bedrifter med å ta i bruk og implementere standarder for ledelsessystemer i deres virksomhet? Da er du kanskje en av våre nye rådgivere.

Les mer om utlysningen etter nye rådgivere

Sist oppdatert: 2021-06-04