Ledig stilling

Her finner du en oversikt over ledige stillinger hos oss.

Direktør Organisasjonsutvikling

Til nyopprettet stilling søker Standard Norge en nytenkende, løsningsorientert og motiverende person til å lede vårt arbeid innen organisasjonsutvikling.
Mer om stillingen

Business Controller

Standard Norge søker en løsningsorientert og selvstendig person til å ta det overordnede fagansvaret for konsernregnskapet og økonomikontrollfunksjonen.
Mer om stillingen

Leder Markeds- og forretningsutvikling

For å møte framtidens stadig økende behov for standarder, ønsker Standard Norge å utvide sin avdeling for Marked- og Forretningsutvikling med fire selvstendige og relasjonsskapende personer.
Mer om stillingene

Prosjektleder standardisering

Standard Norge søker nå to samfunnsengasjerte personer som kan lede utviklingen av morgendagens smarte standarder. Du vil arbeide med både nasjonale og internasjonale prosjekter. 
Mer om stillingene

Forretningsutvikler

Standard Online søker en innovativ og selvgående person som skal være sentral i den videre digitaliseringen og kommersielle utviklingen i selskapet.
Mer om stillingen

Prosjektleder kurs

Standard Online søker en nysgjerrig og pedagogisk person som brenner for opplæring og kompetanseheving.
Mer om stillingen

Cloud Operations and Support Manager

Standards Digital søker en erfaren Cloud Operations and Support Manager som vil få ansvaret for å utvikle supportfunksjonen for våre nye SaaS produkter og tjenester.
Mer om stillingen

Standard sommerjobb

En sommerjobb i Standard Norge gir deg god anledning til å bli kjent med den store betydningen standarder og standardisering har for videre utvikling av både næringslivet og samfunnet. Du vil få innsikt i hvordan en standard blir til og hvordan standarder brukes. I tillegg blir du kjent med våre nasjonale og internasjonale nettverk og kan bygge mange nye relasjoner.
Mer om sommerjobb

Sist oppdatert: 2019-03-04