Reisebeskrivelse

Standard Norge og Standard Online AS har kontor i Lilleakerveien 2a i Oslo (rett sør for kjøpesenteret CC Vest). Det er ca. 6 km fra Oslo sentrum til Lilleaker. Vi oppfordrer våre gjester til å reise kollektivt.

Lilleakerveien 2a

Hovedinngangen til Lilleakerveien 2a er til venstre på bygningen i dette bildet (bildet er tatt fra Lilleakerveien og mot vest). Ved ankomst kan du registrere deg i automaten rett innenfor hovedinngangen. På grunn av byggets plassering i terrenget er hovedinngangen i 3. etasje. Vi har kontorer i 7. etasje. 

Hvordan komme seg til Lilleakerveien 2a?

Lokalt kart over Lillaker og Lysaker

 

Fra Oslo Lufthavn

Den enkleste måten å reise på, er å benytte Flytoget. Ta tog merket Drammen til Lysaker stasjon. Reisetiden er 35 minutter. Billetten koster kr 198,- én vei. Du kan reise uten papirbillett med Flytoget. Det er egne automater for dette på alle stasjoner, men husk å trekke kredittkortet før ombordstigning.

Alternativt kan du reise med lokal- eller regiontog fra flyplassen til Lysaker stasjon. Dette gjelder kun tog mot Skien, Kongsberg eller Drammen. Det tar fra 35 til 45 minutter. Billettprisen er kr 109,- for forhåndskjøpte billetter. Kjøpes billetten på toget, koster den kr 40,- ekstra.

Fra Oslo sentrum

Du kan reise kollektivt med buss eller trikk til Lilleaker, eller med buss eller tog til Lysaker stasjon.

Buss:
Velg buss nr. 32 mot Voksen Skog til stoppested Lysaker bru eller CC Vest (merket med B på kartet) eller en av de mange bussene mot Fornebu, Snarøya og andre destinasjoner i Bærum, som stopper på Lysaker stasjon. Turen fra sentrum tar fra 10 til 20 minutter, avhengig av rute.

Trikk:
Velg trikk nr. 13 mot Bekkestua til stoppested Lilleaker (merket med T på kartet). Turen fra sentrum tar ca. 20 minutter.

T-bane:
Det er også mulig å reise t-banelinje 3 i retning Kolsås. Gå av på Bjørnsletta stasjon. På andre siden av veien ligger en bensinstasjon. Følg Hartmanns vei til venstre for bensinstasjonen. Følg den veien inntil du kommer til en bom, fortsett videre, rett etter bommen kan du svinge til venstre inn i Guvernørens vei. Følge den til du kommer ned på Lilleaker trikkestopp (merket av på kartet).

Tog:
Ta lokal- eller regiontog (fra Oslo S eller Nationaltheatret stasjon) vestover til Lysaker stasjon. Turen tar 10 minutter. Vær oppmerksom på at noen tog har endestasjon på Skøyen, som er stasjonen før Lysaker.

Priser buss og trikk (lokaltakst i Oslo):
Billettprisen er kr 37,- for billetter som er forhåndskjøpte (slik kjøper du billett), og kr 20,- i tillegg for billetter som kjøpes av sjåfør.

Priser tog (lokaltakst i Oslo):
Billettprisen er kr 37,- for forhåndskjøpte billetter og kr 40 kroner ekstra ved kjøp om bord på toget.

Månedskort, ukeskort og dagskort for Oslo gjelder også for reiser til Lilleaker og Lysaker. Dette gjelder både buss, trikk og tog. Informasjon om trikk-, buss- og togtider kan du finne på Ruters nettside.

Gangavstand

Busstopp Lysaker bru er rett etter av bussen har svingt av fra E18. CC Vest er rett ved siden av kjøpesenteret, og befinner seg litt lengre opp i Lilleakerveien.

Fra trikkestopp Lilleaker er det ca. 700 meter ned til Lilleakerveien 2a. Følg Lilleakerveien rett nedover til 2a.

Fra Lysaker stasjon er det ca. 300 til 400 meter opp til Lilleakerveien 2a. Gå ut på nordsiden av stasjonen. Gå nordover til en overbygd gangbro av tre over Lysakerelven. Gå deretter rett fram og sving svakt oppover til høyre.

Rutene fra Lilleaker trikkestopp og fra Lysaker stasjon er merket av med prikker på kartet.

Sykkel

Fra Oslo sentrum er det en flott sykkelvei på sjøsiden av E18 fra Vika Atrium, Filipstad og langs Frognerstranda og Bestumkilen til Lysaker stasjon. Derfra er det ca. 300 meter opp til  Lilleakerveien 2a. Det er sykkelparkering utenfor inngangen til Lilleakerveien 2a.

Bil

Fra øst (sentrum)
Kjør E18 og velg avkjøringen til Lilleaker. Kjør rett fram i første rundkjøring. I neste rundkjøring er det mulig å svinge til venstre og parkere på CC Vest sin parkeringsplass. Vi har ikke egne gjesteparkeringsplasser i Lilleakerveien 2a.

Fra vest (Bærum)
Ta av til Ring 3 (Granfosstunellen). Sving av mot Lilleaker i tunellen. Sving av i andre avkjøring i rundkjøringen (inn til CC Vest sin parkeringsplass).

Parkering
CC Vest har avtale med Onepark om parkeringsregulering. Det er tre timer gratis parkering, og deretter kr 15,- per påbegynte 15 minutter. Se ellers regler på nettsiden eller oppslag på parkeringsområdet.

CC Vest har egne parkeringsplasser til el-bil.

Fra parkeringen er det gåavstand ned til Lilleakerveien 2a

(Alle priser på denne siden er oppdatert per juni 2020.)

Sist oppdatert: 2021-05-10